Start Nyheter Mekanisten Kommittéer Programverksamhet Teknologer Förlag Länkar Medlem

Rymden – ett himmelrike för ingenjörer!

2024-04-23

Kom till en av Sveriges mest idylliska småstäder, Mariefred och lyssna och se och ta till Dig presentationer om rymden och om en spännande rymdindustri!


Ett seminarium som detta, handlar så mycket mer än om att öka företagets produktivitet och effektivitet; Kunniga kunder och leverantörer som är genuint intresserade av det senaste inom rymdtekniken gör det till den perfekta platsen att addera inspiration och utöva brand matchning under lunch och pauser.

Seminariet Rymden – ett himmelrike för ingenjörer ger Dig nya idéer till system som Du nu arbetar med inom hydraul-, el- och drivteknik och ger de ingenjörer som redan arbetar inom rymdområdet en spännande insikt i vart svensk rymdindustri är på väg.

Ledande aktörer från olika områden presenterar aktuella kunskapsområden inom rymdteknik med hållbara och konkurrenskraftiga system. I pauser och vid en avslutande diskussion finns rika möjligheter att få olika specifika frågor belysta. Värdshuset har en omtyckt och trevlig miljö för sådana samtal. 

Njut av den vackra utsikten mot Gripsholms slott och Mälarens vatten som ger en skön inramning till seminariet! I Värdshuset står kunniga föreläsare den 23 april beredda att sprida kunskap över Dig!

Vi hoppas Du vill delta i detta informativa och intressanta rymdseminarium. För att säkra Din plats, glöm inte att anmäla Dig och då senast den 19 april!

Ta gärna med Dig ett eget projekt, med tema enligt programmet, för diskussion med de andra deltagarna!

Fullständig information, detaljerat program för dagen och info om anmälan finns i den bifogade inbjudan!

 

Med vänlig hälsning
 
   SVENSKA MEKANISTERS RIKSFÖRENING
   Nadia Svensson 
   Kansli
   0708578762 
 

Anmälan

Vi ber er skicka din anmälan som mail till info@mekanisterna.se istället. Tack!

Orsaken är dagens hårdare spamregler, och dessutom tjänar både du och vi på direkt mailkontakt. Ta med dessa uppgifter i ditt mail:

Förnamn

Efternamn

E-post

Faktureringsadress

 

Mekanisten

Prenumerera på vår tidskrift Läs mer...

Bli medlem

Som medlem får du:
  • - Internationellt kontaktnät
  • - Presskonferenser och symposier
  • - Föredrag och studiebesök
  • - Mekanisten
  • - Matrikel
  • - Platsannonser
  • - Teknologa aktiviteter
Läs mer...